Gelnagels:

Het spreekt voor zich dat gelnagels gevormd worden met gel. Dit is een stroperige substantie die in verschillende laagjes opgebouwd wordt. Elk laagje word uitgehard in een uv-lamp. Het zetten van een nieuwe set gelnagels duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

 

Gellak:

Gellak is een soort nagellak maar dan op gelbasis. Ook deze wordt in verschillende laagjes opgebracht en uitgehard in een uv-lamp. Een gellak kan over een gelnagel gelakt worden, maar kan ook op de natuurlijke nagel. Zo heb je mooie stevige gelakte nagels voor 2-3 weken. Het zetten van een gellak op de natuurlijke nagel duurt ongeveer 45 minuten.


Nabehandeling:

Om de nagels mooi te houden kun je na een aantal weken terug komen voor een nabehandeling. De kunstnagel groeit met de eigen nagel mee en dit ziet er op een gegeven moment niet meer mooi uit en beïnvloed de stevigheid. Tijdens de nabehandeling wordt een gedeelte van de oude gel laag verwijderd en het uitgegroeide stukje ‘opgevuld’. Bij de een groeien de nagels sneller dan bij de ander. Het is per persoon dus ook verschillend na hoeveel weken je terug komt. Houd rekening met 3-5 weken. Een nabehandeling duurt ongeveer 1,5 uur.


Beschadigingen:

Op het moment dat jou nagels beschadigd zijn of los zitten moet je dit er niet zelf af halen!! Als je dit wel doet beschadig je de natuurlijke nagel met mogelijk blijvende schade. Wil je de kunstnagels er graag af, neem dan contact op. Ik zal ze er vakkundig afhalen.


XM Beauty is ook te vinden op www.nagelstudio-info.nl